Gå til indhold (Hurtigtast: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startside Webbkarta Ofte stillede spørgsmål (FAQ) Hjælp Kontakt Juridiske oplysninger

Byvandringer i København

Byer København


Kom med på en vandretur, hvor vi udforsker Københavns mest usædvanlige og fascinerende sider. Vi dykker ned i det bizarre, det uhyggelige og det overraskende i byens spændende historie. Her får du virkelig en byvandring, der blander information med underholdning og efterlader dig med minder, der varer ved.

 • Vælg mellem fem spændende byvandringer
 • Infotainment i topklasse
 • Lærerig og underholdende

Bra att veta

Antal deltagere Oplevelsen er for én person og gennemføres sammen med andre i gruppe.

Alder Til alle aldre

Tilgængelighed Marts-september.

Varighed 1 time og 45 minutter.


Hvorfor vælge os?

 • 3 års gyldighed og bytteret
 • 45 dages åbent køb
 • Kærligt indpakket & personligt
 • Digital levering inden for 5 minutter

Hvad du vil opleve

Vores erfarne guider er vidende og passionerede, og de vil tage dig med på rejser fyldt med mystik, latter, gys og fantastiske fortællinger. Uanset om du ønsker at udforske de skumleste hjørner af byen eller at opleve de sjoveste og skøreste historier.

Vælg mellem en af disse byvandringer:

Blod, bødler og bordeller
Dyk ned i Københavns mørke og dystre fortid, hvor blod, bødler og bordeller udgør byens svar på Londons berygtede Jack the Ripper Tour - dog uden en galning med en stor kniv.
Vi fører dig gennem de gamle gader og stræder, hvor utallige forbrydelser fandt sted og de mest skumle karakterer huserede i fordums tider. På denne tur vil du opleve historier, der vil sende kuldegysninger ned ad din rygrad og vække din nysgerrighed for det makabre.

Tusmørketuren
Drag med ind i Københavns tusmørke - en verden, hvor det overnaturlige og det uforklarlige regerer. Vov dig ud på en rejse, hvor du vil "møde" Københavnere, der engang omgikkes mørkets fyrste, og opdag byens mest hjemsøgte gård, hvor gengangere fortsat vandrer rundt.

Byen paa vrangen
Tag med på Byen på vrangen – en vanvittig og morsom byvandring i København, hvor intet er, som det ser ud til!
Opdag en forvrænget side af byen, der vil forbløffe og forvirre dig på den sjoveste måde. Vi tager dig med til ikoniske steder som Vor Frue Kirke, Gammel torv, Strøget og mange andre kendinge og det med utrolige og vilde historier, du aldrig har hørt før.

Kinky København
Træd ind i en saftig og forførende byvandring gennem Københavns romantiske og kinky historie. Oplev sødmefuld kærlighed, hemmelige stævnemøder og mindre pæne affærer. Lad dig forføre af Salsnymfer, levemænd og kærestebreve mens du hører beretninger om ægteskabets intime bekræftelse og samlejevidner.

Hanpiger, homoer & heftige historier
Træd ind i en saftig og forførende byvandring gennem Københavns romantiske og kinky historie. Oplev sødmefuld kærlighed, hemmelige stævnemøder og mindre pæne affærer. Lad dig forføre af Salsnymfer, levemænd og kærestebreve mens du hører beretninger om ægteskabets intime bekræftelse og samlejevidner.145 kr. (pris/person)
st.

 • 3 års gyldighed og bytteret
 • 45 dages åbent køb
 • Kærligt indpakket & personligt
 • Digital levering inden for 5 minutter
Forårtilbud – Nu 25% rabat