Gå til indhold (Hurtigtast: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startside Webbkarta Ofte stillede spørgsmål (FAQ) Hjælp Kontakt Juridiske oplysninger
Spar 25%

Luksuriøst hotelophold i Sverige

Byer Stockholm, Eskilstuna, Växjö, Gotland, Värmdö, Trollhättan, Upplands Väsby, Uddevalla, Värnamo, Lerum, Tjörn, Kinna, Höganäs, Nynäshamn, Vetlanda, Gislaved, Alvesta, Söderköping, Tomelilla, Vellinge, Ljusdal, Leksand, Vadstena, Tierp, Orsa, Östhammar, Vingåker, Vara, Gränna, Torsås, Lammhult, Idre


Tilbring ægte kvalitetstid med en person, du holder af, på en af Sveriges smukkeste steder. Her har vi samlet nogle af landets fineste hoteller, herregårde og slotte. Gør dig klar til en overnatning, der virkelig giver et ekstra strejf af luksus til tilværelsen.

 • En nat i dobbeltværelse
 • Morgenmadsbuffet
 • Vælg fokus for jeres ophold

Bra att veta

Antal deltagere Oplevelsen er for to personer.

Alder Til alle aldre

Tilgængelighed Året rundt.

Varighed 1 døgn


Hvorfor vælge os?

 • 3 års gyldighed og bytteret
 • 45 dages åbent køb
 • Kærligt indpakket & personligt
 • Digital levering inden for 5 minutter

Hvad du vil opleve

Hvad med en nat på et slot? Eller måske en herregård? Kro? Gæstgiveri? Fjeldgård? Countryside Hotels er en række svenske hoteller, der er specielt udvalgt på grund af deres høje standard og gode omdømme. Med en kvalitet i topklasse og en omgivelse, der er mere harmonisk og fredfyldt end du kan forestille dig, er dette det naturlige valg for afslapning sammen med en person, du holder af.

Tjek ind på en af vores tilgængelige overnatningssteder, ægte perler, og oplev den høje standard, der understøttes af god service og en familiær atmosfære. Udnyt også lejligheden til at nyde maden, som ligesom hotellerne er blevet omtalt i den anerkendte White Guide, en ægte kvalitetsstempel, som man ikke får, medmindre man har fortjent det.

I kan selv vælge den pakke, der passer jer. Måske leder I efter en afslappende spa-pakke, en golftur, en fisketur eller bare kærlighed og romantik. Her finder I noget for enhver smag.

Bemærk, at vores købsvilkår gælder sammen med hotellets regler for fortrydelsesret. En opdateret liste findes altid på www.countrysidehotels.se. Her kan I også se, hvilke pakker der tilbydes. (Siden er på engelsk).

Vigtig information: Denne værdikupon gælder som hel eller delvis betaling for en valgfri pakke, der kan bookes på Countryside Hotels' hjemmeside og har en værdi af 3000 svenske kroner. Hvis pakken koster mere end 3000 kroner, skal I betale restbeløbet på stedet på hotellet. Booking foretages kun via Countryside Hotels, ikke direkte med hotellerne.1995 kr. 1496 kr. (for 2 personer)
Delbetal fra 69 kr/måned
Spar 25%
st.

 • 3 års gyldighed og bytteret
 • 45 dages åbent køb
 • Kærligt indpakket & personligt
 • Digital levering inden for 5 minutter
Forårtilbud – Nu 25% rabat