Gå til indhold (Hurtigtast: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startside Webbkarta Ofte stillede spørgsmål (FAQ) Hjælp Kontakt Juridiske oplysninger
Spar 25%

Østerssafari

Byer Rømø


Få alle dine sanser stimuleret på denne østersafari i verdens vigtigste tidevandszone. Vad ud et par hundrede meter ud fra stranden og opdag de enorme østersbanker, hvor I kan plukke masser af østers - verdens frækkeste råvare. Og selvfølgelig kan I smage på dem bagefter!

 • Tag med ud i havet og pluk østers
 • Smag østersene på stedet
 • Lær, hvordan I bedst tilbereder østers og muslinger

Bra att veta

Antal deltagere Oplevelsen er for én person og udføres sammen med andre i en gruppe.

Alder Til alle aldre

Tilgængelighed September-december.

Varighed 2½-3 timer


Hvorfor vælge os?

 • 3 års gyldighed og bytteret
 • 45 dages åbent køb
 • Kærligt indpakket & personligt
 • Digital levering inden for 5 minutter

Hvad du vil opleve

Nationalpark Vadehavet gemmer helt uforudsete og imponerende oplevelser, og der findes mange måder at opleve verdens vigtigste tidevandszone, Nationalpark Vadehavet og UNESCOs Verdensnaturarv, på. Hvis du ønsker at få alle sanser stimuleret, så er en østersudflugt den ultimative oplevelse. Du kommer helt tæt på, når vi blot bevæger os få hundrede meter ud på vadefladen og finder østersbankerne, hvor du kan plukke masser af østers - verdens frækkeste råvare!

Østerssafarien udføres ved lavvande, hvor vi vandrer ud over den blottede mudderflade til østersbankerne, der befinder sig i den reneste del af Vadehavet. Den bløde bund kan være en udfordring, men ikke værre end at alle kan være med, og det kræver kun fornuftig beklædning og tætsiddende, almindelige gummistøvler - eller højstammede gummistøvler, hvis man vil nå ud til de større østersbanker.

Når du har samlet tilstrækkeligt af havets frugter, er der naturligvis smagsprøver på østers, mens vi fortæller om Vadehavsøsters, der tidligere var en kongelig delikatesse og eksportvare, der indbragte formuer, men som senere uddøde og blev erstattet af et nyt østerseventyr med udgangspunkt på øen Sild. En beretning om rigdom, magt og forfald. Vi vil selvfølgelig også fortælle om, hvordan du kan tilberede østers og muslinger.


Vigtig information

Vi anbefaler praktisk og varm, vind- og vandtæt påklædning samt gummistøvler Husk spand til østers, en greb, hvis du vil grave efter sandmuslinger m.m. samt handsker (fx neopren havehandsker, evt. vandtætte) Det kan være en god idé at medbringe skiftetøj. Østersbanken, som vi besøger, ligger i det reneste område af Vadehavet. Fortæring af østers er dog altid på eget ansvarfrån 145 109 kr.
Spar 25%
st.

 • 3 års gyldighed og bytteret
 • 45 dages åbent køb
 • Kærligt indpakket & personligt
 • Digital levering inden for 5 minutter
Forårtilbud – Nu 25% rabat