Gå til indhold (Hurtigtast: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startside Webbkarta Ofte stillede spørgsmål (FAQ) Hjælp Kontakt Juridiske oplysninger
Spar 25%

Bo på vingård i Frankrig

Byer Frankrike


Der er ikke meget, der kan slå oplevelsen af at bo på en ægte fransk vingård. Nu har du muligheden for at tilbringe tre nætter på den svenske vingård Domaine d'Escapat i det sydlige Frankrig. Gå rundt mellem vinrankerne, smag på gården egne vine og bare nyd det vidunderlige solrige klima. En oplevelse for sjælen, helt enkelt.

 • Tre nætter på en vingård i det sydlige Frankrig
 • Bo i en hyggelig lejlighed til fire personer
 • Prøv gårdens egne vine

Bra att veta

Antal deltagere Lejligheden har plads til op til fire personer (to dobbeltværelser).

Alder Fra 13 år

Tilgængelighed Hele året rundt.

Varighed 3 nætter


Hvorfor vælge os?

 • 3 års gyldighed og bytteret
 • 45 dages åbent køb
 • Kærligt indpakket & personligt
 • Digital levering inden for 5 minutter

Hvad du vil opleve

Domaine d'Escapat ligger ved byen Villeneuve-Minervois i regionen Languedoc-Roussillon i det sydlige Frankrig. Gården ejes og drives af den tidligere svenske ishockeyspiller Bruno Ohlzon og er beliggende midt i verdens største vinregion.

Languedoc-Roussillon strækker sig langs den franske sydkyst ved Middelhavet, fra Provence til den spanske grænse ved Pyrenæerne. Landskabet er ikke kun smukt, vildt og spektakulært. Nærheden til havet og bjergene har en positiv indvirkning på vinens karakter. Desuden er vejret helt klart en fordel for Languedoc. Med 300 solskinsdage om året føler druerne sig betydeligt mere trygge her end f.eks. i Bordeaux, og takket være den sydlige breddegrad er temperaturen også høj størstedelen af året.

Du bor i en charmerende rækkehus på 80 m² med plads til fire personer (to soveværelser med dobbeltsenge). Der er et toilet med badekar/bruser, et fuldt udstyret køkken med spiseplads til 4-6 personer og en stue. Boligen ligger lige ved siden af gården, med egen indhegnet udendørs område og adgang til gården fælles poolområde.

Værelserne er store og luftige og tilbyder dejlig udsigt over de omkringliggende vinmarker. I nærheden er der masser af restauranter, turistmål, golfbaner og skisportssteder.

For at nå gården flyver man helst til en af følgende lufthavne:
* Toulouse ca. 100 km fra Escapat.
* Barcelona ca. 315 km fra Escapat.
* Montpellier ca. 150 km fra Escapat.

Av sikkerhedsmæssige årsager er det ikke tilladt for børn under 13 år at bo på gården.


Vigtig information

Pakken inkluderer ophold på gården. Flyrejse til og fra Frankrig er ikke inkluderet.5395 kr. 4046 kr. (for 4 personer)
Delbetal fra 187 kr/måned
Spar 25%
st.

 • 3 års gyldighed og bytteret
 • 45 dages åbent køb
 • Kærligt indpakket & personligt
 • Digital levering inden for 5 minutter
Forårtilbud – Nu 25% rabat