Gå til indhold (Hurtigtast: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startside Webbkarta Ofte stillede spørgsmål (FAQ) Hjælp Kontakt Juridiske oplysninger

1. Personuppgifter

Vi værner om din personlige integritet og bestræber os på at beskytte dine personoplysninger på bedst mulig vis. Denne politik beskriver nærmere, hvilke typer oplysninger vi indsamler, og hvordan de anvendes.

Upplevelser Andrén AB, CVR-nr. 556899-1409, Voltavägen 13, 168 69 Bromma, Sverige er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger.

2. Håndtering og anvendelse af personoplysninger

Opleve.com træffer de lovlige og tekniske sikkerhedsforanstaltninger, der er nødvendige for at sikre, at dine personoplysninger ikke manipuleres, går tabt, ødelægges eller gøres tilgængelige for uvedkommende. Vores sikkerhedsprocedurer opdateres i takt med teknologiens udvikling og forbedring.

Dine personoplysninger behandles med moderne informationsteknologi og bruges til at opfylde kundeaftalen (levering, kundeservice) og til markedsføring.

2.1 Ordre

Følgende personoplysninger lagres ved en ordre: Navn, adresse, e-mail, telefonnummer, fødselsdag, køn og IP-adresse. Vi gemmer følgende oplysninger for at kunne håndtere din bestilling og bistå med eventuelle spørgsmål.

2.2 Anden brug af hjemmesiden

Visse funktioner på hjemmesiden tillader brugere at angive personoplysninger (nyhedsbrev, kontaktformular, osv.). I disse tilfælde gemmes de oplysninger, du angiver.

2.3 Information, der indsamles automatisk

Ved brug af hjemmesiden (opleve.com) indsamler vi automatisk generel information om dit besøg. Denne information er ikke af personlig karakter, men indeholder f.eks. oplysninger om, hvilken type browser eller operativsystem, du bruger.

2.4 Abonnement på nyhedsbrev

Hvis du ikke er abonnent på nyhedsbrevet, sender vi ikke nyhedsbreve til dig. For alle nyhedsbrevsabonnenter tilbyder vi altid muligheden for at afmelde sig direkte i vores nyhedsbrev.

2.5 Databehandleraftale

Dine oplysninger videregives IKKE til nogen, der ikke fungerer som databehandler. Eksempler på databehandlere inkluderer:

  • Kundesupport, der har brug for oplysninger for at kunne kommunikere med dig via e-mail eller telefon.
  • Distributionsfirmaet, der sender din ordre til dig.
  • Den berørte oplevelsesudbyder, hvis booking sker via os.
  • Betalingsløsningen Svea Ekonomi, der håndterer fakturaer og ind- og udbetalinger.
  • Samarbejdspartnere, der udfører markedsføringsaktiviteter.
  • Politiet, hvis der opstår svig eller andre spørgsmål, hvor det er nødvendigt at videregive oplysningerne til politiet.

3. Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

For at beskytte dine personoplysninger har vi implementeret flere sikkerhedsforanstaltninger. Vi udfører regelmæssige sikkerhedsgennemgange, fokuserer på sikkerhed i vores it-system og begrænser adgangen til dine personoplysninger til relevant personale.

Vi lagrer ikke følsomme oplysninger såsom betalings- eller kreditkortnumre. Købene håndteres af Svea Ekonomi Checkout, der følger de såkaldte Payment Card Industry Data Security Standards (PCI DSS). Følsomme data overføres krypteret via SSL (Secure Socket Layer).

4. Hvor længe opbevarer vi kundens oplysninger?

Vi opbevarer dine oplysninger i op til 12 måneder efter, at din oplevelse er forbrugt.

Hvis du er tilmeldt nyhedsbrevet, opbevares din e-mailadresse, indtil du vælger at afslutte dit abonnement.

5. Adgang til, opdatering og rettelse af dine personoplysninger

I henhold til databeskyttelsesloven (GDPR) har du som kunde ret til uden omkostninger at anmode om en registerudskrift fra os. Du kan derefter komme med indsigelser og bede os om at rette fejlagtige, ufuldstændige eller vildledende oplysninger eller begrænse oplysningerne. Du har også ret til hjælp til at flytte dine personoplysninger. Du kan til enhver tid afslutte dit abonnement og bede om, at alle dine personoplysninger slettes.

Send en skriftlig (underskrevet) anmodning til:
Upplevelser Andrén AB
Voltavägen 13
168 69 Bromma Sverige

For at beskytte vores kunders integritet sender vi kun din registerudskrift til din folkeregisteradresse.

5. Ændringer i privatlivspolitikken

Opleve.com forbeholder sig retten til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik.

Sidst opdateret:

Forårtilbud – Nu 25% rabat