Gå til indhold (Hurtigtast: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startside Webbkarta Ofte stillede spørgsmål (FAQ) Hjælp Kontakt Juridiske oplysninger

1. Levering

Selvudskrivning (Levering inden for et minut)

Værdibeviset leveres som en PDF-fil, så for at kunne åbne filen skal du have et program, der kan åbne PDF-filer. Dette er normalt forudinstalleret på nye computere.

Hvis du har brug for at installere et program til at læse PDF-filer, kan Adobe Reader downloades gratis her: https://get.adobe.com/reader/» https://get.adobe.com/reader/ » (åbnes i et nyt vindue)


Svea Ekonomi Mastercard Visa

2. Betaling

Betaling foregår via Svea Ekonomi Checkout, følsomme oplysninger behandles via SSL, Svea Ekonomi overholder selvfølgelig PCI DSS-loven og 3D Secure. Du kan betale med faktura, delbetaling, konto og kort (Visa, Mastercard).

2.1. Kreditvurdering

En kreditvurdering udføres altid automatisk for kunder, der ikke tidligere har brugt Svea Ekonomi Checkout. Dette sker allerede i kassen for at afgøre, hvilke betalingsmuligheder vi kan tilbyde dig.

3. Priser

Værdibeviserne fra Upplevelse.com betragtes som multifunktionsvouchers, og salget sker derfor med 0% moms, medmindre andet er angivet. Momsen tilføjes først, når oplevelsen er gennemført. Virksomheder, der skal opkræve moms, kan efter oplevelsen få en kvittering med moms.

4. Returret

Værdibeviset er en forslag til en oplevelse for modtageren. Hvis modtageren foretrækker at gøre noget andet, kan oplevelsen byttes ved at logge ind på opleve.com/book og følge instruktionerne. Modtageren kan vælge en anden oplevelse inden for gyldighedsperioden (3 år) og før nogen reservation er foretaget.

5. Åbent køb og fortrydelsesret

Du har 45 dages åbent køb og fortrydelsesret fra bestillingsdatoen. Hvis oplevelsen ikke længere er tilgængelig i vores sortiment, når den skal bookes, tilbydes et bytte til en anden oplevelse af samme værdi.

6. Tvist

I tilfælde af tvist vil Opleve.com følge Ankenævnet for Forbrugerklagens (ARN) anbefalinger. ARNs postadresse er: ARN, Box 174, 101 23 Stockholm. E-mail: arn@arn.se. Webadressen er https://arn.se. Ved internationale tvister kan EU's tvistbilæggelsesorgan EU ODR også bruges. Denne platform findes her.

7. Tilbagebetaling

Ved udnyttelse af fortrydelsesret og åbent køb i henhold til punkt 5 har køberen ret til fuld tilbagebetaling af varen ved returnering af den fulde gaveæske i ubrugt stand, med vedlagt kvittering i returneringen. Retten til tilbagebetaling kan ikke overføres til andre. Hele beløbet for tilbagebetalingen tilbagebetales til køberen med samme betalingsmetode som købet, inden for 14 dage fra det tidspunkt, det relevante værdibevisnummer er blevet annulleret hos Opleve.com.

8. Reklamation og Garanti

Opleve.com er forhandler for udvalgte underleverandører. Al salg sker i eget navn, og Upplevelser Andrén AB er kundens kontraktspart ved køb.

Underleverandørerne er bundet af aftaler om at levere den aftalte oplevelse og opfylde de kvalitets- og gennemførelseskrav, som Opleve.com stiller. Opleve.com's ansvar for gennemførelsen af ​​oplevelsen strækker sig i overensstemmelse med disse almindelige vilkår. Hvis du ønsker at reklamere over gennemførelsen af en oplevelse, skal reklamationen sendes til support@opleve.com. Opleve.com anbefaler også kunden at påpege eventuelle uregelmæssigheder allerede i forbindelse med gennemførelsen direkte til den pågældende underleverandør. Eventuelle reklamationer vil blive undersøgt af Opleve.com sammen med underleverandøren, og der vil altid blive svaret til den reklamerende kunde inden for 14 dage efter modtagelsen af reklamationen. Ved godkendt reklamation vil betalingen, inklusive eventuelle fragtomkostninger, blive refunderet til kunden inden for 30 dage efter godkendelsen af reklamationen. I tilfælde af en tvist vil Opleve.com følge de almindelige reklamationsnævns anbefalinger.

Forbrugeren har tre års reklamationsret, men forventes at reklamere for tjenesten inden for rimelig tid. En reklamation, der indgives inden for to måneder, anses altid for at være indgivet inden for rimelig tid. Ved forsinkelser i levering af varer har forbrugeren ret til at ophæve sit køb og skal have adgang til information om forsinkelsen.

9. Køb af mindreårige

For at købe skal en mindreårig have forældrens eller værgens samtykke.

10. Oplevelser, arrangører og steder

Opleve.com (Upplevelser Andrén AB) er forhandler af udvalgte underleverandører for at kunne tilbyde et bredt og attraktivt udvalg af oplevelser.

Det kan dog forekomme, at en specifik oplevelse eller et sted skal aflyses på grund af omstændigheder uden for vores kontrol. I så fald kan I selvfølgelig bytte oplevelsen til en anden med samme værdi eller vælge en dyrere oplevelse og betale differencebeløbet.

Underleverandøren har mulighed for at ændre opbygningen af en bestemt oplevelse inden for gyldighedsperioden.

11. Personlige oplysninger

GDPR (General Data Protection Regulation) er en ny forordning, der gælder i hele EU og erstatter den svenske persondatalov den 25. maj 2018. Kravene til, hvordan vi som virksomhed håndterer personoplysninger, strammes op med den nye persondatalov. Vi opdaterer derfor vilkårene og supplerer dem med en integritetspolitik, der beskriver, hvordan vi håndterer, beskytter og bruger dine personoplysninger mere tydeligt.

12. Afvise køb

Opleve.com forbeholder sig retten til i enkelte tilfælde at afvise eller ændre en kundes bestilling.

13. Ændringer i købs- og leveringsvilkår

Opleve.com forbeholder sig retten til at foretage ændringer i disse købsvilkår. Din bestilling vil naturligvis være omfattet af de købsvilkår, der var tilgængelige på tidspunktet for din bestilling (med undtagelse af ændringer, der skal foretages i henhold til lov, myndighedsbeslutninger eller regler).

14. Afbestilling

Vi formidler oplevelser til tredjepart. Når du derefter booker din oplevelse, gælder leverandørens afbestillingsvilkår og ombookningsvilkår.

Senast uppdaterad:

Forårtilbud – Nu 25% rabat