Gå til indhold (Hurtigtast: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startside Webbkarta Ofte stillede spørgsmål (FAQ) Hjælp Kontakt Juridiske oplysninger
Spar 25%

Flyv i varmluftsballon

Byer Fyn, Nordsjælland, Mittsjælland, Væstsjælland, Aarhus, Silkeborg


Få chancen for at svæve rundt i himlen i en time uden støj og forurening fra en motor. At glide hen over hustage og trækroner giver en fantastisk følelse af frihed.

 • Glid gennem himlen uden forstyrrende motorstøj
 • Tilbring en time i luften på højder op til 1000 meter
 • Det sikreste transportmiddel i luften
 • Flyvningen afsluttes med en traditionel champagnedåb

Bra att veta

Antal deltagere Oplevelsen er for én person og gennemføres sammen med andre i en gruppe.

Alder Fra 12 år

Tilgængelighed Maj til September.

Varighed 4-5 timer (hvoraf cirka 1 times flyvning)


Hvorfor vælge os?

 • 3 års gyldighed og bytteret
 • 45 dages åbent køb
 • Kærligt indpakket & personligt
 • Digital levering inden for 5 minutter

Hvad du vil opleve

At flyve i en varmluftsballon kan nærmest beskrives som at svæve frit over naturen og landskabet uden nogen form for motorstøj. Det er også en af de sikreste måder at rejse i luften på. Ballonen er selvfølgelig brandsikker og udstyret opfylder alle gældende standarder.

Eventyret starter, når du ankommer til mødestedet og bliver budt velkommen af piloten og besætningen. Du får en gennemgang af, hvad der vil ske, og bliver instrueret i at pakke og opstille ballonen samt i grundig sikkerhedsinformation. Når forberedelserne er afsluttet, er det tid til take-off. Du vil nu opleve, hvordan ballonen langsomt stiger op mod himlen. Følelsen er fredfyldt, og inden for et par minutter er du højt oppe i luften og nyder udsigten.

Ballonen styres ved at justere højden over jorden og ved hjælp af vindene. Derfor varierer start- og landingsstedet for hver flyvning, da vinden styrer, hvor turen går hen. Piloten har på forhånd planlagt flere forudbestemte landingssteder, hvor det er sikkert at lande. Efter cirka 50 minutters flyvning begynder piloten at lede efter et godt sted at lande, så flyvningen kan i visse tilfælde vare længere end en time.

Flyvningerne finder sted om morgenen eller eftermiddagen, så du har stor chance for at opleve en solopgang eller solnedgang, hvilket gør hele oplevelsen endnu mere uforglemmelig. Piloter og besætning er altid erfarne og certificerede og vil tage dig med på en ca. en times flyvning over Danmarks landskab, som afsluttes med en blød og behagelig landing.

Efter landingen afsluttes oplevelsen med den traditionelle champagnedåb. Dette er noget, du bare må opleve, og det vil være en mindeværdig oplevelse for livet.

Bær behageligt og praktisk tøj og sko eller støvler, der kan tåle at blive beskidte. Medbring en hat eller lignende, da varmen fra brænderen kan være intens. Husk, at start- og landingsstedet kan være mudret.


Vigtig information

Oplevelsen er vejrafhængig. Hvis vejret ikke tillader flyvning, har du naturligvis mulighed for at ombooke. Minimumshøjde er 140 cm. Børn under 18 år rejser sammen med en voksen eller har skriftlig tilladelse fra værge. Gravide eller personer med alvorlige hjerteproblemer anbefales ikke at flyve i en ballon. Vi har ikke mulighed for at flyve personer i kørestol.



2195 kr. 1646 kr. (pris/person)
Delbetal fra 76 kr/måned
Spar 25%
st.

 • 3 års gyldighed og bytteret
 • 45 dages åbent køb
 • Kærligt indpakket & personligt
 • Digital levering inden for 5 minutter
Forårtilbud – Nu 25% rabat